13 de febrer de 2011

NOVETATS AL BLOG

Després de la darrera sessió de cinema es van proposar les següents novetats al blog:

Llistat per a proposar la pel·lícula del mes, que el trobareu a l'apartat CINEMA

Estrenar nou apartat dedicat a la FESTA MAJOR, que com podeu veure ja disposa del seu propi botó a la barra superior.

També varem aprofitar l'avinentesa per a corregir i ampliar la informació referent a la GUIA de telèfons i correus electrònics. Aprofiteu per fer-ne un repàs avisar de possibles errades.

Ara al blog del Poble de Segura podem escoltar CATALUNYA RADIO en directe. Trobaràs el gadget a la columna de la dreta, a baix.

Tanmateix us recordo que podeu publicar entrades en aquest apartat de notícies (a través de blogger directament o a kiku@imaginari.org i jo les penjaré) i tots (bloggers o no) podeu fer comentaris clicant a baix d'aquesta noticia on hi diu "comentaris".


Dos moments del sopar cinema dedicat a Nietzsche


Des d’aquí aprofito per a felicitar a la Pilar per l’arriscada proposta cinematogràfica dedicada al gran filòsof Nietzsche.

Està clar que aquest cineclub de Segura te molts valors, i en voldria només destacar-ne tres: 1_En tractar-se d’una proposta del gust personal de cada veí és com un regal que ens fa aquest revelant el seu jo més íntim; 2_El fet de poder tornar a veure o fins hi tot veure per primera vegada, obres mestres del cinema que malauradament ni el propi cinema ni la televisió ens ofereixen la possibilitat de veure, a causa de la dictadura de la comercialitat i 3_ Finalment i més important, la reunió entorn a un sopar– pel·lícula i que reuneix un cop cada mes a veïns ben diferents units per una mateixa raó: el seu amor al poble, les ganes de passar-ho bé, de compartir i fer veïnatge i per que no? d’aprendre els uns dels altres. Jo em sento molt orgullós de pertànyer a aquest selecte club.

Gracies a tots/es que heu proposat una de les pel·lícules que hem pogut veure des de l'estiu fins ara, gracies per compartir amb tots un tros de vosaltres.

Kiku Mistu.

2 comentaris:

  1. Estic totalment d'acord amb que en la diversitat hi ha la riquesa i pot ser molt divertit conèixer-nos millor mitjaçant les nostres preferéncies cinematogràfiques. El que penso es que es molt divertit lligar el tema gastronómic o bé caracteritzacions segons la peli. si amb anterioritat fem 5 céntims de la peli podem suggerir la logística possible.Encara que sigui detalls simples

    ResponSuprimeix
  2. Em sembla fantàstic, Mònica. Ara estic esperant que la Maravillas m'enviï la informació de la propera pel·lícula, i tal i com varem fer en la anterior penjarem la caràtula i sinopsis al blog (enllaços, critiques, fitxa artística, etc) Doncs vinga a veure si demà ja ho tinc penjat i podem començar a pensar tots en la gastronomia i l'attrezo del cinema-sopar.

    ResponSuprimeix

TANCA L'AIXETA

TANCA L'AIXETA
A Segura hi ha una fuita d'aigua