29 de gener de 2013

ÚLTIMES NOTÍCIES

Hola a tots/es, aquesta setmana tenim un  parell de notícies:
La primera: La setmana passada la nostra amiga i veïna Pilar, va inaugurar el seu nou "Centre de Coaching Pilar Perea", a on vaig tenir el plaer d'assistir i comprovar per mi mateix el resultat de la feina ben feta. La Pilar culmina doncs un dels seus somnis. Una mostra més de la seva capacitat de empenta, emprenedoria, i de valentia. Ara s'inicia una nova etapa per a la que li desitgem molt èxit.
Feu clic sobre les imatges per a ampliar-les
La segona:  Com sabeu el mes passat varem anul·lar la sessió de cinema del nostre particular club de cinema  FESTÍ DE BABETTE en coincidir amb la Nit de Reis.
En principi estava previst passar-ho al proper  dissabte 2 de febrer i baixar correlativament un mes avall tots els torns veïnals. Però ens trobem, per una banda, amb la sorpresa que la Pilar i el Enric s'han donat de baixa del club; i per una altra banda, que el cinema té nou equip de so i imatge, gracies a les diligències del Sr. Regidor, en Pep Marimón, per dur endavant aquesta millora. Per tant s'ha decidit que el proper dissabte dia 9 de febrer es farà una sessió especial extra de cinema amb un musical que faci els honors al nou sound sistem.
Per aquesta extraordinària ocasió s'ha triat el film de Woody Allen a “Everyone says I Love you"

Per veure com queda el nou llistat de torns, feu clic a CINEMA

Cap comentari:

Publica un comentari

TANCA L'AIXETA

TANCA L'AIXETA
A Segura hi ha una fuita d'aigua