23 de juliol de 2013

WIFI FREE


Fa un parell d’anys que alguns veïns varen començar a comentar que estaven interessats en que hi hagués wifi gratuïta al poble. Finalment aquest simple comentari es va acabar convertint en una mena de proposta oficiosa davant el Regidor.
En Pep Marimon va recollir la proposta i finalment aquella petició popular, a través d’ell es va fer oficial davant l’Ajuntament i aquell desig comú es va convertir en realitat. 
Som un poble petit,  encara no 50 habitants i tenim wifi, som una comunitat afortunada.
Donem la benvinguda, doncs,  al servei wifi gratuït, conscients que un cop més, poc a poc i amb bona lletra, totes les propostes que els veïns anem proposant es van fent realitat. En son exemple, el wifi, la biblioteca, el cinema, les taules de la font, la plaça de l’església, les plaques dels carrers, etc...
També és veritat que algunes batalles les hem perdut (el metge, per exemple), i altres estan encallades com ara la campanya de recollida de signatures que vàrem fer demanant que eliminessin els flaixos dels molins, a la que l’Ajuntament va contestar amb  una carta enviada per la Generalitat dient que efectivament li demanarien a l’empresa eòlica que els substituís, però “si te he visto no me acuerdo”. Haurem de seguir insistint.

Però anem al Wifi que és el que avui ens ocupa:
Ara que tenim  el servei “Wifi Free” cal fer-ne un bon us.
Hem de tenir en compte que compartim entre tots els usuaris un nombre limitat de megues.  
És molt important que no utilitzem el “wifi free” per descarregar-nos arxius molt pesants (com ara pel·lícules, música, vídeo jocs, etc) doncs això provoca que acaparem tota la potencia nosaltres i deixem a la resta del poble sense servei.

Cap comentari:

Publica un comentari

TANCA L'AIXETA

TANCA L'AIXETA
A Segura hi ha una fuita d'aigua