10 de gener del 2011

Benvinguts al BLOG DEL POBLE DE SEGURA seguracat.blogspot.com

Amb l'estrena del nou any 2011 estrenem també blog. Una eina que ens ajudarà a mantenir-nos informats de les activitats del nostre poble així com de tot allò que creiem que pot ser d'interès comú. (la nit del cinema, sopar i dinars al cafè, comunicats de l'alcaldia, llistat de telèfons de tots els veïns, fotografies, festa major,.....etc)
Tots en som administradors, això vol dir que no només podem fer comentaris a cada notícia sinó que també podem penjar noticies noves.
Tanmateix, aquells que no disposeu d'un compte Bloguer també podeu penjar-hi tot allò que vulgueu o fer les modificacions que creieu. Ho podeu fer enviant allò que hi vulgueu publicar a traves del correu: kiku@imaginari.org
Esperem que aquesta iniciativa sigui un èxit i que molt aviat els nostres ordinadors comencin a treure fum pel teclat.

10 comentaris:

  1. Bona nit,
    Realment us felicito per aquesta iniciativa, realment ens anirà a tots la mar de bé, ojalà com tu dius Kiku, el teclat tregui fum.
    Va, ànims per a tots que no ha de costar tant mantenir aquest blog.
    Una abraçada
    Pilar

    ResponElimina
  2. Gracies, estimada. Aquí t'esperem amb les teves aportacions.
    De tant en tant podries fer algun escric filosòfic.....pensaments...reflexions
    Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Bon dia,
    He quedat parada al veure que ja heu incorporat la nova pestanya d'anuncis i que a més ja està a la venda el tallagespa, realment increible!!!!!

    També he rebut el missatge com administradora del calendari.

    Aprofito per enviar un aforisme popular per si el voleu penjar com a frase del dia. "El ser vistos és la ambición de los fantasmas".
    Una abraçada
    Pilar,

    ResponElimina
  4. Bon dia,
    Torno a parlar del tema de la biblioteca, nosaltres ja tenim llibres a Segura que podriem portar,. Podem habilitar una sala de les d'adalt i quan tinguem el moble ho col.loquem?
    Ja direu,
    Petonets i fins avui mateix.

    ResponElimina
  5. estimada Pilar, ja saps que des del Centre Cultural Imaginari pensem el mateix. De fet fa temps que apartem llibres per a una possible biblioteca a Segura. Que et sembla si ens reunim tu i jo i comencem a posar-li fil a la agulla?

    ResponElimina
  6. Hola a todos, yo no soy de Segura, ni siquiera he visitado el pueblo, pero soy hermana de Pilar y vivo como misionera en Bogotá ,Colombia.
    Veo que tenéis un blog muy animado y que queréis mucho al pueblo ¡estupendo!
    Desde aquí os saludo y que el frío no os maltrate demasiado.
    Abrazos y unidad

    ResponElimina
  7. Hola Eloísa. Es un placer tenerte por aquí aunque sea en la distancia. la verdad es que somos muy afortunados de vivir en Segura y de tener los vecinos que tenemos, como tu hermana, a quien tambien queremos mucho.
    Suerte en tu encomiable trabajo en Bogotá. A ver si algún dia de vuelta a España nos haces una visita. Un abrazo

    ResponElimina
  8. Albert Rocamora Altés28 de juliol del 2012, a les 4:09

    Hola a tots, estic encantat de la vida. Estic a casa veient el reportatge del vostre poble al 33. Espectacular, enhorabona, la meva més sincera felicitació. Jo vull un Kiku i un Amai pel meu poble, el Milà.
    També la meva enhorabona a tots els veïns de Segura per haver tingut la sort d'haver estat escollits per un parell de persones com aquestes. Tot seria diferent si n'hi hagués més....
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies per les teves generoses paraules. és veritat que el Amai i jo ens hem lliurat a Segura amb cos i ànima, però també és veritat que tot el que li donem, Segura, els seus veïns i la seva terra ens ho tornen amb escreix. Una abraçada

      Elimina
    2. Tinc l'esperança que Albert Rocamora Altés tindrà la voluntat de respectar poble i natura allà a ón les seves decisions poden fer molt destrosses a persones i medi ambient

      Elimina

TANCA L'AIXETA

TANCA L'AIXETA
A Segura hi ha una fuita d'aigua