7 de març del 2011

La primavera arriba a la font de Segura

Benvolguts amics i veïns,

Ha arribat el temps, entre el final de l'hivern y l'inici de la primavera, en que la font de Segura necessita el nostre manteniment per tal que en podem gaudir durant la resta de l'any. Aixó inclou podar algunes branques per millorar el pas, plantar alguns arbres nous, treure l'herba que hi pugui començar a néixer. Totes elles feines divertides i gens cansades, "feines de mànec", d'aquelles que ningú voldria per ell sol, ans al contrari, frisaria per compartir-les i gaudir-les amb bona companya...

Que s'ha de currar a la font, c..., que qui s'apunta !!

La proposta és anar els que poguem un dissabte al matí o a la tarda, i després de la feina esmorçar o berenar com cal. Hauria de ser durant el mes de març, podem acordar la data tot sopant abans de la peli.

Sense més, tot esperant que l'assumpte mereixi la vostra amable atenció, els saluda el sotasignant,

Joan

2 comentaris:

  1. Em sembla molt bona idea. Pots comptar amb mi i el Amai.
    De fet jo també vull fer una proposta similar però en aquest cas en referència al cementiri: penso que està una mica descuidat i que caldria fer-li una repassada (pintar,netejar i plantar gespa i flors al jardí...etc)Crec que per pels voltants de Tot Sants de l'any que ve seria un bon moment per a fer-ho.

    ResponElimina
  2. Jo m'hi apunto a les dues coses (i el Xavi). La única pega és que si el treball de la font es fa el cap de setmana del 19 no hi serem. Bé, en parlarem dissabte.

    ResponElimina

TANCA L'AIXETA

TANCA L'AIXETA
A Segura hi ha una fuita d'aigua