17 de juliol del 2011

FESTA DE SALADERN


(foto: vista general de la festa)
Ahir dissabte 16 de juliol, festivitat de la Mare de Déu del Carme, es va celebrar un any més la tradicional festa de Saladern. Com cada any la festa va començar amb la celebració de la Santa Missa i va continuar amb un generós berenar de pa amb tomàquet i pernil, coca, orelletes, vi i mistela. La missa la va celebrar Mn. Joan Pradell que s'acomiadava així dels seus parroquians, doncs a partir d'ara passarà a ser rector del Vendrell.

(foto: veïns de Segura)
(Foto:La Carme de Saladern i en Jaume Bonet de Vallfogona)
La festa va comptar a més dels magnífics amfitrions, amb la presencia de familiars, veïns i amics de Conesa, Vallfogona, Santa Coloma i per suposat de Segura. Va destacar la presencia de Mn. Joan Francesc Amigó, rector de Guimerà que a partir d'ara serà el nou rector de Santa Coloma i per tant també de Segura.
(Foto: Vista general amb les joguines dels infants en primer pla)
Les padrines assegudes fent tertúlia, els homes passant-se el porró i la gran quantitat de nens petits corrent amunt i avall feia recordar amb nostàlgia temps passats on aquestes masies, ara deshabitades, havien estat el centre neuràlgic de la vida de molta gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TANCA L'AIXETA

TANCA L'AIXETA
A Segura hi ha una fuita d'aigua