16 de juny del 2012

TV3 A SEGURA

Com ja sabeu molts de vosaltres,  hi ha una productora de TV que està preparant un documental sobre la interrelació entre els Artistes del Centre Cultural Imaginari (el Amai i el Kiku Mistu) i els veïns del poble de Segura. (l'argument és explicar com ha canviat la vida d'un poble de 14 habitants amb la presencia d'uns artistes)

La noticia és que el canal 33 s'ha interessat per aquest projecte i hi ha un 80% de possibilitats de que vulguin realitzar una gravació em tots el mitjans tècnics.
Jsabeu com va això del món de la tele, tot a corre cuita i ho volen per ahir. Doncs el cas és que si finalment s'aprovés es faria durant els propers dies 21, 22, 23 i 24 de juny (és a dir la setmana que ve).
En cas de que la cosa anés endavant organitzarem un sopar de Sant Joan amb berbena i ball, un cercavila amb el cap gros, unes escenes al taller fent veure que el fabriquem, imatges a l'hort, i també fent l'espectacle EL CAMÍ amb algun veïns de Segura. També faran entrevistes.
Ja ho veieu, es tracte de escenificar la vida diària del poble i de la Cia. però falsejat-ho en 3 dies (coses de la Tele, que tot es mentida,,,,jajajajaj)
En el guó que ens ha presentat han escollit alguns veïns que ells consideren emblemàtics i que donaran molt contrasta la història que volen explicar: el Sr Migeuel, el Sr. Gabriel, la Paquita, la Lluisa, el Nil, el Pol i l'Oriol, el Pep..... Això si, volen que surti tot el poble en tots els actes possibles.
Així doncs des de aqui us demanem la vostra col·laboració i us demanem disculpes avançades per les possibles molèsties que això pugui generar.
Això però no un confirmaran fins el mateix dimecres 20. (a veure si tenim sort!)
Gracies per endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TANCA L'AIXETA

TANCA L'AIXETA
A Segura hi ha una fuita d'aigua